Nyhedsbrev

Kategorier

  • Ingen kategorier

The Challenge Board

motivation with style

Motivation with style
til 3, 4 eller 5 brugere

The Challenge Board

Simpelthen fordi den smukke tavle appellerer til gentagelser og aftalefornyelser.

Den hjælper dig og dine kære til at nedbryde jeres korte og langsigtede mål og indarbejde dem i jeres daglige liv.

Brug tavlen på et utal af måder. Pligter, motion, lommepenge, lektier, computertider, værelses oprydning og meget mere. Følg jeres fremskridt. Udfordre hinanden. Gør det sjovere.

DONE – We love designs with benefits!

Dimension:
22/28/35 x 50 cm.
Tavle:
Sort mat acryl.
Brugerkort og brikker:
Hvid Eg.

How to use

The Challenge Board findes til 3, 4 og 5 brugere. Få inspiration til, hvordan du kan bruge tavlen. Følg os på de sociale medier.

User cards
Brugerkort i hvid Eg
Board
i laserskåret Akryl
My goal
Jeres opgaver og gøremål
Motivation with style
til 3, 4 eller 5 brugere
Checkers
Brikker i hvid Eg
Reward
Belønnings kort
Vi er super glade for The Carrot Hunt. Vi kører på anden uge og vi har nu fast læsning på programmet, skrivning og motion. Vores børn er 5, 6 og 7 og synes det er en super fed måde at lave de daglige gøremål. Selv skoletaske og madtaske kommer med ud i bilen og morgenen og ind om eftermiddagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Allan - godt gået!
Helt og aldeles fremragende produkt! Hjemme hos os er der gået sport i, at klare selv de sureste pligter på bedste mulige måde for at få guleroden i enden:)
Dette er bare fantastisk. Tavlen hjælper vores familie hver dag. Vi er alle mere fokuserede på hvad de skal gøre, og børnene er motiverede. Vi udfordrer hinanden og vores børn elsker at vinde over mor og far. Jeg giver de bedste anbefalinger. Tak!
Jeg har fået en helt ny datter! Med dette fremragende stykke legetøj kan målene bedre nås! Ingen sure miner over huslige pligter, og jeg har pludselig fået mere tid mellem hænderne.. Tingene glider nemlig meget nemmere efter at have introduceret The Carrot Hunt for min 8 årige datter. TAK!!!!
Jeg synes det er et super motiverende spil, som har hjulpet mig og min mand med at holde fokus på vores mål
Jeg tror, at THE CARROT HUNTS fine produkt vil få familien til at stramme op på aftaler noget oftere og mere langtidsholdbart omkring fx ”pligter, lommepenge, lektier, computertider, værelses oprydning og meget mere”. Simpelthen fordi den smukke tavle appellerer til gentagelser og aftalefornyelser.
Lola Jensen
Familievejleder