';

Nyhedsbrev

Kategorier

  • Ingen kategorier
MOTIVATION WITH STYLE

CHALLENGE BOARD

Image module
Image module

scroll ned

MOTIVERE

DIN FAMILIE

delimiter image

Det er mere end blot en tavle. Det er et værktøj, der hjælper dig og dine kære med at nedbryde jeres korte og langsigtede mål og indarbejder dem i jeres daglige liv. Et samlingssted for familien, hvor I kan følge hinandens udvikling, hjælpe og motivere hinanden

HVAD ER DIN OPGAVE

MY GOAL

Vi er ikke ens, og det er familier heller ikke. Vi har forskellige vaner og måder vi gør ting på. Med The Challenge Board, har du mulighed for at tilpasse tavlen til netop din familie.

Med The Challenge Board følger der henholdsvigs 15,20 eller 25 ‘my goal’ kort med, trykt på 300 gr. kraftigt papir og kan bestilles separat.

EN SJOV

UDFORDRING

delimiter image

Brug tavlen på et utal af måder. Pligter, motion, lommepenge, lektier, computertider, værelses oprydning og meget mere. Følg jeres fremskridt. Udfordre hinanden. Gør det sjovere.

HVAD ER DIN

REWARD

Nogen gange kan en belønning hjælpe. Ikke at man skal, men det kan hjælpe med at holde fokus, hvis ens opgaver er en udfordring.

Med The Challenge Board følger der henholdsvigs 15,20 eller 25 ‘reward’ kort med, trykt på 300 gr. kraftigt papir og kan bestilles separat.

BELØNNINGSTAVLE

TIL DIT BARN

delimiter image

Brug tavlen til at hjælpe dit barn med at huske sine opgaver. Fokusere på sine opgaver. Og ikke mindst, til at motivere dit barn og gøre de daglige opgaver lidt sjovere.

BRUGERNES

TESTIMONIALS

Vi er super glade for The Carrot Hunt. Vi kører på anden uge og vi har nu fast læsning på programmet, skrivning og motion. Vores børn er 5, 6 og 7 og synes det er en super fed måde at lave de daglige gøremål. Selv skoletaske og madtaske kommer med ud i bilen og morgenen og ind om eftermiddagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Allan - godt gået!
Helt og aldeles fremragende produkt! Hjemme hos os er der gået sport i, at klare selv de sureste pligter på bedste mulige måde for at få guleroden i enden:)
Dette er bare fantastisk. Tavlen hjælper vores familie hver dag. Vi er alle mere fokuserede på hvad de skal gøre, og børnene er motiverede. Vi udfordrer hinanden og vores børn elsker at vinde over mor og far. Jeg giver de bedste anbefalinger. Tak!
Jeg har fået en helt ny datter! Med dette fremragende stykke legetøj kan målene bedre nås! Ingen sure miner over huslige pligter, og jeg har pludselig fået mere tid mellem hænderne.. Tingene glider nemlig meget nemmere efter at have introduceret The Carrot Hunt for min 8 årige datter. TAK!!!!
Jeg synes det er et super motiverende spil, som har hjulpet mig og min mand med at holde fokus på vores mål
Image
Jeg tror, at THE CARROT HUNTS fine produkt vil få familien til at stramme op på aftaler noget oftere og mere langtidsholdbart omkring fx ”pligter, lommepenge, lektier, computertider, værelses oprydning og meget mere”. Simpelthen fordi den smukke tavle appellerer til gentagelser og aftalefornyelser.
Lola Jensen
Familievejleder

Et Goalsky produkt skabt med

forkærlighed til familienjagten efter motivationpassion for dansk design
Our address:

Herning, Denmark

Our phones:

+45 2280 3646

© All Rights Reserved Goalsky / The Carrot Hunt

VAT no. 38113798