';

THE CHALLENGE BOARD

motivere din familie

Image module

Det er mere end blot en tavle. Det er et værktøj, der hjælper dig og dine kære med at nedbryde jeres korte og langsigtede mål og indarbejder dem i jeres daglige liv. Et samlingssted for familien, hvor I kan følge hinandens udvikling, hjælpe og motivere hinanden.

JAGT DINE

drømme og mål

FUCK! det lyder lettere sagt end gjort!

Men er det ikke det, livet handler om? At opnå det man gerne vil.

I en verden der aldrig har været mere stresset end den er nu, kan det være svært at holde fokus. Fokus på det der er vigtigt for en selv og ikke mindst vores børn.

Det er hvad min blog ‘jagt dine mål og drømme’ handler om. At hjælpe med at motivere din familie.

Her finder du også vejledning og videoer til mine værktøjer.

Sæt fokus på dine

OPGAVER

Det tager tid at lave nye positive vaner. The Challenge Board motivere din familie og hjælper jer med at holde fokus.

Brug tavlen på et utal af måder. Pligter, motion, lommepenge, lektier, computertider, værelses oprydning og meget mere. Følg jeres fremskridt. Udfordre hinanden. Gør det sjovere i jagten efter hverdagens mål og opgaver.

Se her hvordan The Challenge Board kan bruges til at motivere din familie:

Tilpas tavlen til din

DIN FAMILIE

Og mærk en forskel!

The Challenge Board findes i 3 udgaver. Vælg den tavle som passer din familie – 3, 4 eller 5 brugere.

I skal ikke have de samme opgaver og målsætninger. Alt kan tilpasses den enkelte. Du kan se videoer på, hvordan tavlen kan bruges i ovenstående indlæg.

Image module

Læs her hvad

BRUGERNE SKRIVER

Vi er super glade for The Carrot Hunt. Vi kører på anden uge og vi har nu fast læsning på programmet, skrivning og motion. Vores børn er 5, 6 og 7 og synes det er en super fed måde at lave de daglige gøremål. Selv skoletaske og madtaske kommer med ud i bilen og morgenen og ind om eftermiddagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Allan - godt gået!
Helt og aldeles fremragende produkt! Hjemme hos os er der gået sport i, at klare selv de sureste pligter på bedste mulige måde for at få guleroden i enden:)
Dette er bare fantastisk. Tavlen hjælper vores familie hver dag. Vi er alle mere fokuserede på hvad de skal gøre, og børnene er motiverede. Vi udfordrer hinanden og vores børn elsker at vinde over mor og far. Jeg giver de bedste anbefalinger. Tak!
Jeg har fået en helt ny datter! Med dette fremragende stykke legetøj kan målene bedre nås! Ingen sure miner over huslige pligter, og jeg har pludselig fået mere tid mellem hænderne.. Tingene glider nemlig meget nemmere efter at have introduceret The Carrot Hunt for min 8 årige datter. TAK!!!!
Jeg synes det er et super motiverende spil, som har hjulpet mig og min mand med at holde fokus på vores mål